Lõpeta õppeaasta koos Teatribussiga

20. apr. 2018 Kati Mäesaar Teatribussi loovjuht - Kommenteeri artiklit

 

Head õpetajad! Kui te ei ole veel otsustanud, kuidas seda töökat õppeaastat lõpetada, olete oodatud tegema seda koos meiega. Mängime Kose vallas Viikingite külas 22., 23. ja 25. mail kell 10 ja kell 14 viimast korda menukat koguperelavastust „Pettsoni ja Finduse rebasejaht”.

Pettson ja Findus on Sven Nord­qvisti loodud armastatud raamatutegelased, kes on pugenud ka paljude eesti laste ja nende vanemate südametesse. See lugu on ka meie endi üks vaieldamatu lemmik.

Loo on dramatiseerinud Urmas Lennuk ning lavastanud Marko Mäesaar. Näitlejatena astuvad üles Margus Grosnõi (Rakvere Teater), Meelis Sarv, Katrin Kalma, Enor Niinemägi ja Marko Mäesaar. Muusikutena teevad kaasa Andres Vago, Evelin Kivi, Teele Tammet ja Katariina Luug. Etendus kestab koos vaheajaga 2 tundi.

Viikingite külas on võimalus kohapeal toitlustus tellida ning etenduse piletiga on gruppidele soodustus 20%.

Noorele vaatajale suunatud teater

Teatribuss on mobiilne teater ja kuna meil ei ole oma teatrimaja, tegutseme peamiselt rändteatrina. Üheksa tegevusaasta jooksul oleme välja toonud peamiselt koguperelavastusi, milles on alati kõlanud originaalmuusika.

Oleme paindlikud ning viime teatrielamusi ka kõige kaugemates paikades elavate teatrisõpradeni, samuti Eestist välja piiri taha. Peame oma missiooniks teha mitmekesiseid ja elamuslikke lavastusi, mis inspireeriksid ja kaasaksid kogu kogukonda.

Tartus on meie pikaajalised koostööpartnerid mänguasjamuuseum ja Teatri Kodu ning Laulupeomuuseum, kus me oma lavastusi mänginud oleme. Et olla jätkusuutlikud, püüame igal aastal välja tuua üks-kaks uuslavastust. Praegu valmistame ette koolilastele mõeldud lavastust „Sild” ning sügisel toome Tartus Teatri Kodus esmakordselt välja beebidele suunatud lavastuse.

 

Täpsem info ja piletite müük gruppidele

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!