Tallinna Waldorfi kooli õpilased avasid fotonäituse

26. apr. 2018 Marge Varma projektijuht, Tallinna Vaba Waldorfkool - Kommenteeri artiklit

 

20. aprillil avasid Tallinna Vaba Waldorfkooli 11. klassi õpilased oma koolis fotonäituse „Waldorf – kus äratuskell ei ärata Sind, vaid Sina äratuskella!?“.

Fotograaf Annika Haasi juhendamisel tegi iga 11. klassi õpilane sellele fotoseeria oma koolist. Nii peegeldab näitus 14 vaadet oma koolile.

Näituse avamisel ütles Annika Haas, et hindab väga noorte julgust väljendada end nii nagu nad sisemiselt tunnevad. „Olin väga imestunud, kui noored kohe alguses tulid välja väga terviklike seeriatega oma kooli kohta,“ ütles Annika Haas. „Noored on väga küpsed ja teavad väga täpselt, mida nad tahavad, mida nad ootavad maailmalt ja iseendalt.“

11. klassi fotonäitus valmis integratsiooni sihtasutuse toel, kes koos haridus- ja teadusministeeriumiga toetab meediahariduse edendamist üldhariduskoolides ja kutseõppeasutustes.

Fotoprojekt eesmärk oli koos kooli 11. klassi ja professionaalse fotograafiga korraldada fotonäitus Waldorfi kooli igapäevaelu kohta, tähistamaks Waldorfi hariduse peatselt saabuvat 100. sünniaastapäeva. See võimaldas 11. klassil luua ise meediasisu professionaali käe all ning korraldada ise näituse kommunikatsioon.

Fotonäitusega saab tutvuda Tallinna Vaba Waldorfkooli II korrusel aadressil Tuulemaa 12.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!