Tööandjad ja Pärnumaa kutsehariduskeskus küsivad: „Kuhu lähed, kutseharidus?”

9. apr. 2018 Eesti tööandjate keskliit - Kommenteeri artiklit

 

Eesti tööandjate keskliit ja Pärnumaa kutsehariduskeskus korraldavad 10. aprillil kella 11‒16 Pärnu kontserdimajas konverentsi „Kuhu lähed, kutseharidus?.

Kutsehariduse arengule suunatud konverentsi eesmärk on tekitada avalik diskussioon 21. sajandil vajalikest oskustest. Konverentsil käsitletakse teemasid kutsehariduse arenguperspektiivist ja mõtiskletakse selle üle, kuidas me edasi liigume. Nii Soome kui ka Eesti tööandjate ja haridustöötajate ettekanded käsitlevad kutsehariduse tulevikusuundi, juhitakse tähelepanu täiend- ja ümberõppe võimalustele.

Konverentsil esinevad teiste hulgas Eesti tööandjate keskliidu juht Toomas Tamsar, SA Kutsekoda juhatuse liige Tiia Randma, Eesti Vabariigi haridus- ja teadusminister Mailis Reps, Soome tööstuse keskliidu haridus- ja koolitusnõunik Mirja Hannula ja Soome riikliku haridusameti haridusnõunik Mika Saarinen. Konverentsi juhivad Anu Välba ja suhtlusrobot Pepper.

Konverents toimub 10. aprillil kella 11‒16 Pärnu kontserdimajas.

Rohkem saab lugeda konverentsi koduleheküljelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!