Tule hüppama, ronima, jalkat ja kulli mängima!

6. apr. 2018 Happy Fly batuudikeskus & jalkamaja - Kommenteeri artiklit

 

Tallinnas Mustamäel Vilde tee 150 asuv Happy Fly batuudikeskus ja jalkamaja on Eesti üks suurimaid peo- ja vabaajakeskusi, kuhu on oodatud nii lapsed, noored kui ka pered.

Ruumi siin tõesti jagub – ligi 2000-ruutmeetrine pind mahutab 13 eri kujundusega peotuba, palju õhk- ja sportbatuute, lisaks hulganisti muid atraktsioone ja mänguautomaate. Keskus on külastajatele avatud nädalapäevast sõltumata ning tegevust jagub tundideks nii väikestele kui ka suurtele.

Keskuses laiutab meeletu batuutidest hüppamismaastik, mis koosneb 14 põranda- ja 11 seinabatuudist. Et kõik oleks ikka turvaline, on nende vahele paigutatud korralikud pehmendused. Lisaks leiab siit eest kolmekorruselise liumägedest, labürintidest ja võimsast liutorust koosneva ronimislinnaku. Põnev koht, kus tervel armaadal on koos tore turnida, peitust ja kulli mängida.

Jalkamajas ootab ees Eesti kõrgeim, tervelt kaheksa meetrini küündiv täispuhutav liumägi. Siinsel jalgpalliväljakul saavad aga nii suured kui ka väiksed spordihuvilised jalkat taguda ning turniire korraldada.

Lisaks saab lauajalgpallis ja -hokis põnevaid duelle pidada, 9D-kinos elamustest hulluda ning PlayStation VR-i imelist maailma omal nahal kogeda. Keskuses saab piljardit toksida ja kümnetel mänguautomaatidel mängida.

Kui kogu selle rabelemise peale kipub kõht tühjaks minema, aitab samas majas tegutsev sõbralike hindadega kohvik energiataset tõsta. Lisaks kiirele snäkile ja kosutavatele jookidele leiab menüüst kohapeal valmistatud maitsvat sooja sööki. Loomulikult saab ka iga magusasõber heast ja paremast oma suu mõnusalt magusaks.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!