Tule koos klassiga minigolfi mängima!

6. apr. 2018 Taavo Talvoja keskuse juhataja - Kommenteeri artiklit

Elamusgolfikeskuses on 15 eri keerukusastmega minigolfirada. Fotod: Marit Kuusk

 

Eriefektidega varustatud uutmoodi minigolf on aktiivne ja kaasahaarav ajaveetmisvõimalus. Osavust nõuavad põnevalt ehitatud mängurajad, kus löögi sooritamist takistavad ootamatult automaatselt sulguvad väravad, liikuvad elemendid radadel jne. Huvitava visuaalse efekti annavad UV-valguse käes helendavad värvilahendused. Mängu eesmärk on pall võimalikult väheste löökidega auku toimetada ning võitjaks osutub kokkuvõttes radadel vähim lööke teinud mängija.

Elamusgolfikeskuses on 15 eri keerukusastmega minigolfirada. Meie juurest leiate lisaks põnevale peasaalile ka sünnipäevatoa. Suuremate ürituste tarbeks on võimalik reserveerida kogu keskus.

Veel saab elamusgolfikeskuses proovida lahedat UV-piljardit, mitmesuguseid interaktiivseid elektroonilisi mängumasinaid ning vaadata uudset 9D-kino. Suviste ilmade saabudes saab keskusest rentida väga mugavad ja atraktiivsed MyPeti elektrirattad, millega Vabaduse väljakul vigursõitu teha.

Elamusgolfikeskus on suurepärane koht klassi- või kooliürituse korraldamiseks ning kooligruppidele on meil väga head pakkumised.

Koolipaketi hind alates 7.90 õpilase kohta (hind sisaldab lisaks golfimängule ka pooleliitrist karastusjooki).

 

Täpsem informatsioon www.elamusgolf.eu, info@elamusgolf.eu või telefonil 5866 8440.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!