Unustamatud mälestused Naissaarelt kogu klassile

6. apr. 2018 - Kommenteeri artiklit

Naissaare ekskursioonil saab tutvuda saare ajaloo, kultuuri ja mitmekesise loodusega. Omaette elamuse pakub sõit kastiautoga.

 

Ehkki Naissaar on kõigest üheksa kilomeetrit pikk ja neli kilomeetrit lai, jagub saarel põnevat tegevust küllaga. Lisaks jalgsi matkamisele on võimalik teha jalgrattamatku ja autoekskursioone. Läbi aegade on saarel korraldatud seltskondlikke orienteerumismänge. Üks põnev viis Naissaarega tutvuda on mängida meeskonnaga fotojahti ja aardejahti, kus tuleb täita naljakaid ülesandeid, läbides etteantud punkte.

Naissaare lõunarajal saab tutvuda saare ajaloo, kultuuri ja loodusega. Loodushuvilisi tõmbab keskrada koos raba läbimisega, militaarhuvilistele pakub elamusi põhjarada.

Selle aasta uued ekskursioonid on kantud ideest, kuidas tsaariarmee 1914. aasta võimsast merekindlusest sai sada aastat tagasi aset leidnud revolutsioonilistes sündmustes meritsi lähenevatele vaenlastele Tallinna kaitsev merelukk.

Autoekskursioonist osavõtjatega uurime merekindlust ka seestpoolt, kolame ümber majaka, vaatame nõukogudeaegset raketibaasi ning ülisalajast kahe okastraataia vahele peidetud meremiinitehast ja miiniladude kompleksi.

Koos Naissaare turismiettevõtjatega on õpilaste jaoks kokku pandud nii ühepäevaseid kui ka ööbimisega pakette.

Naissaar pakub võimalust suhelda näost näkku, leida aega ja iseennast,” loetleb reisilaeva Monica reeder ja giid Andres Vaatmann Naissaare eeliseid.

Klassiekskursioonid Naissaarele reisilaevaga Monica väljuvad Tallinna kalasadamast Kalaranna 1. Kõik paketid sisaldavad laevapileteid, toitlustamist, giidi või päevajuhti ning ekskursiooni.

 

Rohkem infot www.monica.ee/klassireisid.

Broneerimine info@monica.ee ja telefonil 514 5118.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!