Haridusuuenduse avatud võrgustikufoorum 24. mail Tartus

11. mai 2018 Eesti teadusagentuur - Kommenteeri artiklit

 

 

Osalema on oodatud õpetajad, koolijuhid, hariduspoliitika kujundajad, üliõpilased ja õppejõud.

Keskendume koostöisele lahenduste otsimisele ja jagamisele haridusvõrgustikes. Räägime teadusuuringutes peituvatest võimalustest, lahendusekesksest coaching’ust, lootusrikkusest koolis ja muust põnevast.

Tutvustame kasvatusteaduslike tööde 2018. a riikliku konkursi auhinnatud töid ja tunnustame selleaastase konkursi võitjaid.

Tallinnast Tartusse ja tagasi viib tellitud eribuss.

Päevakava ja registreerumine pedagogicum.ut.ee/foorum-2018.

Korraldavad Tartu ülikooli Pedagogicum ja Eesti teadusagentuur.

Lisainfo Kärt Leppik, 5695 2950, kart.leppik@ut.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!