Noorkarikaturistid olid peo lainel

11. mai 2018 Sirje Pärismaa toimetaja - Kommenteeri artiklit

Esikoht: Heidi Lätti, Tartu Raatuse kool.

 

Üle-eestilisele koolinoorte karikatuurivõistlusele „Mida naerad, koolijüts?“ laekus tänavu 402 tööd  24 koolist. Kahekümne seitsmendat korda toimunud võistluse teema oli pidu.

Žürii hindas karikatuuride ideed ja teostust ning tunnistas parimateks järgmised õpilased.

Esikoha pälvis Heidi Lätti (Tartu Raatuse kool, juhendaja Raimond Lepiste). Teise koha saavutas Mia Luhamägi (Tartu Karlova kool, juhendaja Siiri Tähnas) ja kolmanda koha Margus Kuzenkov (Tartu Raatuse kool, juhendaja Raimond Lepiste).

Auhinda väärisid veel Anton Jaska (Tartu Mart Reiniku kool), Ketlin Kuznetsova (Tartu loodusmaja kunstiring), Johanna Eliise Hiiemäe (Tartu Tamme gümnaasium), Emil Videnski (Tallinna 21. kool), Ralf Niilus (Tartu Kesklinna kool), Erle Lembinen (Tartu Hansa kool), Kristin Hallist (Tartu Variku kool), Anne-Liisa Maasik (Elva gümnaasium) ja Keicy Tulis (Vara põhikool). 

Selle aasta paremaid töid saab näha näitusel Tartu Variku koolis (Aianduse 4).

Koolinoorte karikatuurivõistlust „Mida naerad, koolijüts?“ korraldab Tartu Variku kooli õpetaja ja Varia noorteklubi liige Paul Kunman. Võistlust toetavad Tartu linnavalitsuse haridusosakond, AS Samelin, AS Salvest ja Kommipomm.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!