Rahatarkuse päeval autasustati parimate finantsteadmistega noori

31. mai 2018 - Kommenteeri artiklit

Täna toimus põhikooliõpilastele suunatud rahatarkuse päev, mille raames autasustati sel aastal esmakordselt korraldatud Euroopa rahatarkuse viktoriini parimaid osalejaid.

Euroopa rahatarkuse viktoriini Eesti finaali võitjad Tallinna inglise kolledžist saavutasid Brüsselis toimunud finaalis 25 riigi konkurentsis Poola, Iirimaa ja Saksamaa järel kõrge neljanda koha.

SEB innovatsioonikeskuses toimunud rahatarkuse päevast võtsid osa rahatarkuse viktoriini Eesti finaali parimad võistkonnad, kokku ligi 200 noort. Päeva juhtis saatesarja „Rakett 69“ eelmise hooaja võitja Karl Vilhelm Valter ning noortele suunatud rahatarkuse tunni andis investeerimisklubi eestvedaja Marko Oolo. Praktilisi rahatarkuse teadmisi sisaldavat tundi jälgisid lisaks tuhanded noored üle Eesti otseülekande vahendusel, mis on järelvaadatav siin.

Põhikooli rahatarkuse päeva ettevalmistamisse andsid oma panuse Eesti pangaliidu finantshariduse toimkond, rahandusministeerium ja investeerimisklubi.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!