Õppealajuhatajate koostööpäevad

13. juuni 2018 - Kommenteeri artiklit

27. ja 28. septembril toimuvad Harjumaal 10. üleriigilised õppealajuhatajate koostööpäevad, mille üldnimi on HARJUMAA HARIDUSKOHVIK.

Koostööpäevade esimene päev leiab aset Lääne-Harjumaa koolides (loe: hariduskohvikutes) ning teine päev Ida-Harjumaal. Ööbimine koos õhtuse piduliku galaga toimub Laulasmaa spaas. Täpsemat infot leiab kodulehelt http://harjuoppejuht.ee/.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!