Liitklassiõpetajate suvekoolitus

31. aug. 2018 Meeri Kuustemäe Eesti liitklassiõpetajate kogukonna asutaja, Kavastu algkooli-lasteaia õpetaja - Kommenteeri artiklit

Liitklassiõpetajate koolituspäev Kavastu algkoolis-lasteaias. Foto: Katre Sisask

 

10. augustil toimus Kavastu algkoolis-lasteaias selle aasta esimene Eesti liitklassiõpetajate kogukonna (ELÕK) koolituspäev, mille korraldamist rahastas SA Innove vahendusel Euroopa sotsiaalfond.

Hene Binsol Tartu Hiie koolist pidas kaasahaarava ettekande teemal „Kes on HEV-õpilane? HEV-õpilaste toetamine õppeprotsessis“. Koolitusel osalejad said oma küsimustele kohe vastused ning kujunes sisukas arutelu.

Merilin Lepik Laeva põhikoolist rääkis digilahendustest liitklassi ainetundides. Ta tutvustas veebipõhiseid esitluse koostamise keskkondi ja ühistöövahendeid, mida saab kasutada liitklassi ainetundides nii nutiseadmes kui ka laua- või sülearvutis

25. oktoobril kohtuvad liitklassiõpetajad taas Laeva põhikoolis ja siis on kutsutud esinema Malle Õiglas, kes räägib eriealiste pedagoogika teemadel. Kaasava hariduse teemaline ettekanne on veel täpsustamisel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!