Corelli Music alustab säravat uut hoo­aega

28. sept. 2018 Mail Sildos - Kommenteeri artiklit

Hooaja avakontsert „Tervitustega Viinist!“

Hooaja avakontserdil 16. oktoobril kell 19 kuuleb Tallinna Mustpeade majas kaunist buketti Viini klassikute muusikapärandist. Corelli Music toob Maarjamaa sügisesse helgeid muusikaelamusi Mozarti ja Beethoveni maailma kullafondi kuuluvast ajatust loomingust. Eesti noorte säravate muusikute põnevad ja uudse lähenemisega esitused loovad tulevikku vaatava silla Euroopa kultuuripärandi ja saja-aastase Eesti ajaloo vahele.

Solistina osaleb üks meie eredamaid noori pianiste, paljude üleriigiliste ja rahvusvaheliste konkursside laureaat ning pidevalt nii Eestis kui ka välismaal kontserte andev Johan Randvere. Kogu kava juhatab noor dirigent Martin Sildos, kes on tuntust kogunud paljude suurvormide esitusega ning Tallinna ülikooli sümfooniaorkestri dirigendina. Selleks kontserdiks pannakse esmakordselt kokku Corelli Sümfoniett­orkester, mis koosneb Corelli Barokk­orkestri kogenud muusikutest ja varajasest muusikast huvituvatest noortest muusikutest. Kavas on kuldne Viini klassika: Mozarti avamäng ooperile „Figaro pulm“, Beethoveni klaverikontsert nr 4 G-duur ja sümfoonia nr 7 A-duur.

 

Jõulumuusika festivali „Kirikupühad Maarjamaal“ eksklusiivkontsert

Corelli Music rõõmustab taas publikut juba üle kümne aasta toimuva jõulumuusika festivaliga „Kirikupühad Maarjamaal“, mis pakub imelisi muusikaelamusi kogu pika pühadeaja, 1. advendist kuni kolmekuningapäevani jaanuari alguses. Festival on leidnud publiku suure poolehoiu ning Euroopa festivalide assotsiatsioon (EFA) on tunnustanud seda kvaliteedimärgiga „EFFE Label 2017-2018“.

Sel aastal algab jõulumuusika festival isegi enne esimest adventi eksklusiivse lisakontserdiga „Christmas Pastorale“. Koostöös Flandria valitsusega jõuab Tallinna muusikagurmaanideni 28. novembril tippmuusikutest koosnev barokkansambel Les Abbagliati Belgiast. Kadrioru lossi luksuslikus ballisaalis toimuval kontserdil saab nautida imelist barokiaja jõulumuusikat sellistelt meistritelt nagu Montéclair, Vivaldi, Händel, de Lalande, Charpentier, ning seda kõike helisevat sopranit saatvate barokiaja pillidega ja hõrgus prantsuspärases sädeluses.

 

Naudi endiste aegade stiili ja elegantsi suurepäraste muusikute esituses!

Sooduspileteid pakub Corelli Music ka kõikidele õpetajatele.

 

Lisainfo www.corelli.ee ja www.facebook.com/corellimusic.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!