Seminaril jagatakse abiturientidele nippe õpetajate päevaks

18. sept. 2018 - Kommenteeri artiklit

Oktoobris toimuva õpetajate päeva eel kutsub Innove abituriente osalema inspiratsiooniseminaril „Kuidas disainida põnev koolitund?“. Üritused toimuvad 25. septembril Tartus Erinevate Tubade klubis ja 27. septembril Tallinnas TTÜ Mektorys.

„Õpetajate päeval tegutsevad abiturendid küsivad sageli, kuidas viia läbi põnev ja inspireeriv tund. Seminaridel püüamegi leida vastuse küsimustele, mis teeb ühe koolitunni eriliselt ägedaks ja mis nippe kasutavad armastatud õpetajad,“ sõnas Innove õpetajaameti mainekujunduse peaspetsialist Silvia Uus.

Ürituse viib nii Tartus kui ka Tallinnas läbi Harald Lepisk, õpetajatest jagavad oma nippe Jaan Poska gümnaasiumi õpetaja Eerik Säre ja Tallinna reaalkooli õpetaja Martin Saar.

Igast koolist oodatakse osalema kaheliikmelisi meeskondi. „Ootame osalema eeskätt neid abituriente, kes õpetajate päeva korralduses aktiivselt kaasa löövad,“ sõnas Uus.

Praktilise poole pealt soovitab Innove koolil välja valida üks inimene (nt direktor, huvijuht või mõni õpetaja), kes vastutab kooli registreerimise eest, nii ei teki mitmekordset kirjapanekut. Registreerimisel tuleb olla kiire, sest mõlemast üritusest saab osa võtta 50 abiturienti. „Kuid ürituse emotsioone ja kaasavõetavat materjali saab pärast jagada ka koolikaaslastele,“ lisas Uus.

Registreeri ennast kohe aadressil https://www.innove.ee/event/inspiratsiooniseminar-kuidas-disainida-ponev-koolitund/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!