ActionGamesi sügisvaheaja pakkumine koolidele

12. okt. 2018 ActionGames - Kommenteeri artiklit

Laserturniiri mängud panevad proovile erinevaid oskusi. Fotod: ActionGames

 

LASERTURNIIR – soodushind 10 eurot / inimene, ajakulu sõltuvalt grupi suurusest 1,5–2 tundi, sobib alates 1. klassist, miinimumgrupp 6 inimest. Asukoht Madara 22a, Tallinn, Kristiine linnaosa.

Laserturniir sisaldab nelja aktiivset tegevust, mis igaüks eeldab eri oskuste kasutamist:

17 minutit LaserCity lasermängu – mängijad mängivad laserrelvadega 600 m2 suuruses linnateemalises labürintsaalis. Mängu eesmärk on koguda vastaseid tabades võimalikult palju punkte. Iga mängija mängib iseenda eest ehk kõik teised mängijad on vastased. Mäng arendab julgust ja otsustusvõimet ning oskust kehtestada end ka ootamatutes olukordades. NB! Seda mängu eraldi ostes on ühe mängu hind inimese kohta 4 eurot.

Üks katse LaserLõksu toas – mängija peab aja ja punktide peale läbima laserkiirte rägastiku, ilma et neile vastu läheks. Mäng arendab kehalist tunnetust ja osavust. NB! Seda mängu eraldi ostes on ühe mängu hind inimese kohta 2 eurot.

17 minutit LaserGame’i lasermängu – mängijad mängivad võistkonnamängu elektrooniliste vestide ja laserrelvadega 1000 m2 suuruses kahekorruselises labürintsaalis ja püüavad mängu jooksul koguda oma võistkonnale võimalikult palju punkte. Mäng arendab meeskonnatööd, organiseerimisvõimet ja ühtekuuluvustunnet. NB! Seda mängu eraldi ostes on ühe mängu hind inimese kohta 4 eurot.

Kaks katset LaserTiirus – mängija peab aja peale interaktiivses tiirus sihtmärke tabama ja võimalikult palju punkte koguma. Mäng eeldab head silma ja kätt ning keskendusmisvõimet. NB! Seda mängu eraldi ostes on kahe katse hind inimese kohta 2 eurot.

Iga tegevuse parim saab auhinnaks vabapääsme, millega saab omal vabal valikul tulla ühe aasta jooksul mängima kasLaserCity, LaserGame’i või LaserArena saali avatud mängudesse.

 

SPORT-PAINTBALL JA LASERTIIR – soodushind 13 eurot / inimene, ajakulu 2,5 tundi, sobib alates 7. klassist, miinimumgrupp 10 inimest. Asukoht Madara 22a, Tallinn, Kristiine linnaosa.

LaserGame on võistkonnamäng, mis arendab muuhulgas meeskonnatööd.

Üritusel tehakse eelsoojendus LaserTiirus, kus iga mängija peab aja peale interaktiivses tiirus sihtmärke tabama ja võimalikult palju punkte koguma. Mäng eeldab head silma ja kätt ning keskendusmisvõimet.

Seejärel mängitakse seitse sport-paintball’i mängu, kus meeskonnad täidavad 700 m2 suuruses täispuhutavate figuuridega saalis militaarseid ülesandeid ja samal ajal mängivad sport-paintball’i. Mängude eesmärk on teha meeskonnatööd ja täita võimalikult kiiresti etteantud militaarülesanne ning samal ajal lasta vastasmängijate pihta, et neid mängust välja saada. Iga mängu võidab see meeskond, kes täitis kõige kiiremini ülesande või kellel jäi rohkem mängijaid mängu alles. Lõpus selgub üldvõitja, kes võitis kõige rohkem mänge. Mängus kasutatakse paintball’i varustust, laskemoonaks on kummikuulid. Mängus on kohustuslik järgida ohutusreegleid ja kanda kinnist mask-kiivrit. Mäng eeldab head meeskonnatööd, julgust ja kiirust ning riskivalmidust. Väga hea viis sisemiste pingete maandamiseks, kuna mäng on väga adrenaliinirohke.

 

  • Kaasas võib olla oma söök ja jook.
  • Ajad palume broneerida e-posti teel info@actiongames.ee.
  • Lisainfo www.actiongames.ee, tel 5556 2525.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!