EscapeTartu – meeleolukad ja põnevad klassireisid!

12. okt. 2018 EscapeTartu - Kommenteeri artiklit

Osalejad hetk pärast õnnelikku pääsemist Asteroidi põgenemistoast, mis on praegu EscapeTartu põgenemistubadest kõige uuem. Foto: escapetartu

 

Peeter: „Õpetaja, õpetaja … lähme põgenema, lähme põgenema!“

Õpetaja: „Kuhu?“

Peeter: „Põgenemistuppa, EscapeTartusse!“

Õpetaja: „Mis asi see on?“

Peeter: „Kuidas sa siis ei tea, et …“

… põgenemistoad on väga populaarne vaba aja veetmise võimalus. Mängu eesmärk on leida väljapääs lukustatud toast, lahendades selleks mõistatusi ja ülesandeid. Ülimalt tähtis on meeskonnatöö ning oskus mõelda nn väljaspool kasti. Ülesanded, mida peab lahendama, sisaldavad ka koolitundides õpitut: lihtsaid arvutusi, füüsikaseadusi jms. Elutruu õhustik ning ajalimiit lisavad noortele põnevust ja adrenaliini.

 

Õpetaja: „MIKS ON ESCAPETARTU HEA KLASSIREISI SIHTKOHT?“

EscapeTartu on võõrustanud sadu klasse ning tagasiside on alati olnud positiivne. Oleme väga populaarne koht just noorte seas – ja seda kindlasti põhjusega! Lisaks on meil seminariruum, kus saab pärast mänge soovi korral korraldada grupitöid, arutelusid vms.

EscapeTartus on praegu viis põgenemistuba (DISKO, Mission Hotel 007, Pangarööv, PsychoLAB ja Asteroid), mille temaatika ja raskusaste on sobilikud igas vanuses koolilastele. Tubades ei ole hirmsaid ega ehmatavaid efekte.

 

Mida pakume klassidele?

Ootame kõiki seiklushimulisi klasse meile külla.

EscapeTartu külastus võib olla eraldi ettevõtmine Tartusse tulles või ka osa lõbusast päevast, näiteks AHHAA või ERM-i külastamise kõrval. Soovi korral pakume klassireisi paketti, mis sisaldab terve klassiga EscapeTartu külastust. Paketile on võimalik juurde lisada kõrvaltegevusi – olgu selleks muuseumikülastus või mõni muu aktiivne tegevus Tartus. Lisaks pakume sooja lõunat ning soovi korral ka transporditeenust. Hinnad on mõistlikud ning taskukohased!

www.escapetartu.ee/koolid

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!