Kivila pargis mängiti orienteerumismängu

11. okt. 2018 - Kommenteeri artiklit

4. oktoobril toimus Kivila pargis programmi „Me õpime kõikjal“ raames nelja Tallinna Lasnamäe lasteaia: Mustakivi, Kivila, Linnamäe ja Muhu lasteaia loodussõprade klubi maastikumäng. Osalesid nii lapsed kui ka õpetajad, keda oli tulnud tervitama Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva.

Seiklused algasid nii … Ühel päikeselisel päeval tuli Loodusehaldjas peole koos oma sõprade tuvidega. Kuri Porimees otsustas laste mängu rikkuda ning varastas Haldja käest tuvipuuri võtme. Et Haldjas saaks tuvid vabaks lasta, pidid lapsed teda aitama. Neil tuli läbida orienteerumismängus eesti keele, spordi, loogika ja robootika kontrollpunktid ning täita ülesandeid. Lapsed võistlesid spordis, lahendasid mõistatusi ja loogikaülesandeid, täitsid ülesandeid eesti keeles, juhtisid Bee-Boti roboteid. Kõik osalejad läbisid need lõbusad „testid“ edukalt ning aitasid sellega Loodusehaldjal maagilise võtme üles leida. Avatud puurist lendasid välja valged tuvid ning tõusid õhku Kivila pargi kohale. Loodusehaldjas tänas häid abilisi ning rõõmustas kõiki kinkidega. Sügismäng lõppes ühise tantsuga. Tore, et meil on Kivila park, kus võib jalutada, mängida ning õppida, sest me õpime kõikjal! Täname kõiki osalejaid, korraldajaid ja külalisi imeilusa lastepeo eest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!