Seeni uurimas

12. okt. 2018 - Kommenteeri artiklit

Kui te tunnete huvi seente ja samblike vastu, siis tasub kindlasti külastada Kauksi looduskeskust. Oktoobris külastasid Narva Vanalinna riigikooli 2. ja 3. klassi lapsed järjekordselt Peipsi rannikul asuvat Kauksi looduskeskust, et kinnistada loodusuõpetuse tundides õpitut.

Õpilased said teada, millistest seentest valmistatakse paberit ja toidunõusid, tundsid ära seene, mis ravib terveks sajast haigusest, katsusid samblikku, mis ravib köha, õppisid eristama söödavaid ja mittesöödavaid seeni.

Lapsed olid õuesõppe tundidest vaimustuses, sest need võimaldasid kinnistada ja kasutada teoreetilisi teadmisi tavaelus.

Täname oma koostööpartnereid keskkonnainvesteeringute keskust, mittetulundusühingut Vestifex ning Kauski looduskeskust,  kes aitasid meie väikestel loodushuvilistel õppida ja avastada Eesti loodust.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!