TK-Teami kaasaegse õpikeskkonna päev

26. okt. 2018 - Kommenteeri artiklit

TK-Team Baltic AS on Põhjamaade suurim kooli- ja teadetetahvlite ning esitlusvahendite tootja (sh kirjutustahvlid ning tahvlid projektori pildi kuvamiseks). Kuulume Soome kontserni ja omame esitlusvahendite tootmise kogemust alates aastast 1972. Meie tooted on kõrgelt hinnatud nii Soome, Inglismaa kui ka Eesti koolides.

Kolmapäeval, 14. novembril algusega kell 10 toimub Põltsamaa ühisgümnaasiumis järjekordne TK-Teami kaasaegse õpikeskkonna päev (KÕP) – omanäoline üritus on suunatud haridusasutuste ja omavalitsusjuhtidele ning juhtivtöötajatele. Uhkusega võime öelda, et suurem osa Soome koolides kasutusel olevatest kirjutus- ja teadetetahvlitest on toodetud just Põltsamaal. Samuti on
TK-Teami sammas- ning klaastahvlilahendused kõrgelt hinnatud Inglismaa ülikoolides. Juba seitsmendat korda toimuva KÕP-i traditsiooniks on kujunenud sütitav loeng mõnelt oma ala entusiastilt.

Eelmisel aastal oli sündmuse peaesineja haridus- ja teadusminister Mailis Reps, kes jagas aktuaalset teavet haridusvaldkonna eesmärkidest ja suundadest muutunud õpikäsituse kontekstis. Sellel aastal oleme esinema palunud presidendi – Eesti jalgpalli liidu karismaatilise ja pikaaegse juhi Aivar Pohlaku, kes mõtiskleb kirglikult ja pühendunult kehakultuuri ja spordi teemadel.

Pärast lõunat arutleb füsioterapeut Kersti Toots Tartu ülikooli spordimeditsiini kliinikust teemal „Kooli osa laste liikumisharjumuste kujundamisel“ ning toob välja põnevaid fakte Eesti laste seas korraldatud uuringutest.

Kindlasti ootame üritusele koolijuhte, kelle koolimajas seisab ees rekonstrueerimine või ehitamine. Meie eesmärk on anda ideid tulevaste ehitiste sisustuse planeerimisel ja projekteerimisel. Esitleme Inglismaa koolides palju poolehoidu võitnud sammastahvlit, klassiruumi esiseina liugtahvlitega lahendust ning puutetundlikku ekraani, mis on hea alternatiiv projektorile. Sarnaselt eelmiste aastatega üllatame külastajaid mõne uue ja innovaatilise koolisõbraliku lahendusega.

Lisaks oleme kohale kutsunud ettevõtted, kes oma tooteid ja teenuseid haridusasutustele tutvustavad: Kitman Thulema on hinnatud kodumaine kontori- ja koolimööbli tootja, Büroomaailm Eesti suurim koolide varustaja kontoritarvete ja õppevahenditega juba 26 aastat. Kohal on ka Robomiku uusimate robootika vahenditega.

Alates kella 14.10 on kõigil huvilistel võimalik tutvuda Põhjamaade suurima koolitahvlite tootmise köögipoolega TK-Teami tehases ja näha, kuidas valmib üks kvaliteetne tahvel, ning osaleda oksjonil, kus on ainult väga head pakkumised. Kõigi kohalolijate vahel loosime välja akustiliste omadustega seinapildi.

Üritusel osalemine on tasuta, et aga teaksime teiega arvestada, palume osavõtt registreerida e-aadressil baltic@tk-team.com või telefoni teel +372 776 6721.

Registreerimislink on leitav ­www.tk-team.com.

Kõige värskem info Facebookis: TK-Team Baltic.

Ootame teid!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!