70-aastane NATO 15 aastat Eestis – tee ja jaga videot ning anna oma panus riigikaitse haridusprojekti

16. nov. 2018 - Kommenteeri artiklit

Hei, noor! Kui oled 16–19 aastat vana, räägid eesti või vene keelt ning elad Eestis, siis kogu sõbrad kokku, moodusta 2–4 liikmega meeskond ning tehke 1–5-minutiline eesti-, vene- või ingliskeelne video, mille sisu on NATO-teemaline õppematerjal. Kaasa võimalusel koolipoolne juhendaja (riigikaitseõpetaja). Nüüd on sinu võimalus saada nii ise uusi teadmisi kui neid ka teistele edasi anda, uurides midagi uut ja huvitavat NATO ning selle organisatsiooni tegevuse kohta. Lisa videole pealkiri, lae see üles videokeskkonda YouTube või mõnda pilveteenusesse (Google Drive, Dropbox, WeTransfer jms) ja saada video link hiljemalt 31. jaanuar 2019 meiliaadressil info@eata.ee.

Olgu mainitud, et neli parimat meeskonda saavad 2019. aasta suvel auhinnaks võidureisi Ühendkuningriigis paiknevasse liitlaste kiirreageerimiskorpuse staapi (Allied Rapid Reaction Corps Headquarters). Viis parimat videot avaldatakse Eesti NATO Ühingu YouTube’i lehel ja edastatakse NATO peakorterile ning kõikidele Eesti gümnaasiumitele, et neid saaks kasutada õppematerjalidena Eesti NATO-ga liitumise 15. aastapäeva ja NATO 70. aastapäeva tähistamisel. Parimaid videoid näidatakse ka 29. märtsil toimuval avalikul pidulikul üritusel Vabaduse väljakul. Eriauhindadeks on kohtumine liitlastega ja liitlasüksuste külastamine Tapa või Ämari väeosas. Abimaterjali leiad www.eata.ee, www.natonia.ee ja www.nato.int.

#NATO70EST15 #MeOlemeNATO #Riigikaitse #Julgeolek #WeAreNATO #оборона #безопасность #защита #Эстония #союзники #НАТО #НАТОэтоМЫ


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!