ProgeTiigri tulevikutegijate üritusel osales ligi 6000 õpilast

23. nov. 2018 - 1 Kommentaar

Esimesed kokkuvõtted tänavusest ProgeTiigri sügisest on tehtud: 17.09‒18.11 toimunud ProgeTiigri tulevikutegijate üritusel osales 5380 õpilast 133 haridusasutusest üle Eesti.

Eriti aktiivsed ProgeTiigri tulevikutegijad olid sel aastal lasteaiad. Oli lasteaedu, kus programmeerimisega pistsid rinda pea kõik lapsed: paberil, arvutiga, roboteid, aga ka kaaslasi programmeerides. Laste tegemised on näha ProgeTiigri tulevikutegijate FB-lehel.

Pärast esimest vooru toimusid piirkondlikud üritused, millest võttis osa üle 1200 programmeerimishuvilise lasteaialastest kuni gümnaasiuminoorteni. Üritused toimusid Peetris, Viljandis, Pärnus, Võrus ja Laiusel ja õpilastel oli võimalik osaleda töötubades või panna ennast proovile digioskaja võistlusel, digiorienteerumisel, mängude loomises või robotitega võisteldes.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “ProgeTiigri tulevikutegijate üritusel osales ligi 6000 õpilast”

 1. Peep Leppik ütleb:

  KOLLEEGID!
  Me viime sisuliselt titad tehnoloogia juurde ja siis imestame varsti, et nad ei taha (ei oska) tegeleda tõsiste vaimsete asjadega – me lihtsalt ei tunne ARENGUPSÜHHOLOOGIAT…
  Me paneme koolide põrandatele madratsid, et lapsukesed saaksid vahetunnis mugavalt-lõdvalt vedeleda ja samas “uurime”, miks noored on ülekaalulised ega viitsi isegi kehal.kasvatuse tunnis end liigutada.

  Miks oleme muutunud nii SILMAKIRJALIKUKS?

  P.S. Soovitan lugeda ka 18.nov. k.a. Helsingin Sanomat vahest usume (kummardame) väljamaalasi rohkem…

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!