Kas oled juba Raamatukodus käinud?

7. dets. 2018 - Kommenteeri artiklit

Foto: Eda Megi

Kuu aega on olnud avatud kirjastajate loodud raamatupood Raamatukodu uues T1 Mall of Tallinna kaubanduskeskuses teisel korrusel aadressil Peterburi tee 2.

Avara ja hubase poe 400 ruutmeetri suurusest müügisaalist leiab ostja umbes neli tuhat raamatut, kuid valik täieneb iga päevaga. Valikus on raamatuid mitmekümnelt Eesti kirjastuselt, peamiselt uuemad teosed ning varasemast ajast need raamatud, mis ühestki raamatupoest puududa ei tohiks. Raamatukodu põhimõte on, et raamatud on välja pandud ostja poole esikaanega. Kaupluse eripära on seegi, et põhiline müügiartikkel on raamatud, lisaks müüakse vaid neid kaupu, mida ostjad on harjunud raamatupoest ostma. Poe ruumikas esitlusalas toimuvad kohtumised autorite, kunstnike, kirjastajatega. Kuna tegu on kirjastuste oma poega, saab pakkuda soodsamat hinda kui mujal.

Muide, just sel nädalavahetusel, 8. ja 9. detsembril on sooduspakkumised laste- ja noortekirjandusele, mängudele ja koolikaubale.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!