Eesti hotellid ja restoranid avavad noortele oma tagatoad

7. jaan. 2019 - Kommenteeri artiklit

Eesti hotellide ja restoranide liit (EHRL) korraldab märtsis aktsiooni „Palun segada“. Sellega kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele hotellidesse ja restoranidesse, et tutvustada sõna otseses mõttes sektori köögipoolt.

EHRL-i tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärk tutvustada noortele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides.

„Ekskursioonidest ootame osa võtma põhikoolide lõpuklasside ning kesk- ja kutsekoolide noori koos juhendajatega. „Palun segada“ aktsioon toimub 18.–22. märtsini. Üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni,“ ütles Liivamägi.

EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!