Inglise keele õpetajate selts teatab

25. jaan. 2019 - Kommenteeri artiklit

1. ja 2. märtsil toimuvad Tartu KHK-s taas teabepäevad kutsehariduskoolide inglise keele õpetajatele „FROM PRACTICE TO PERFECTION: THE ESP CLASSROOM“.

Registreerimise tähtaeg on 20. veebruar, aadressil erika.puusemp@gmail.com märkida iga osaleja nimi, e-aadress, kool ja öömaja vajadus. Osalemistasu ei ole. Programmi sees on toitlustamine kahel päeval ja kaugemalt tulijatele majutus üheks ööks kaheses toas Tartu KHK hotellis. EATE väljastab tunnistused. Toimub kirjanduse loterii. Täpsustatud infot saab jälgida EATE kodulehel www.eate.ee.

Esinejad:

1. märts

Keith Kelly, FACTWorldi asutaja, Anglia Schooli omanik-juhataja ja õpetaja. Teema „CLIL for ESP“.

2. märts

Andre Boyer, inglise keele õppejõud USA-st, 2018/2019. õa Narva kolledži lektor. Teema „Principles of Good Language Learners“.

Kelli Odhuu, regionaalne inglise keele programmide juhataja, USA välisministeerium. Teema „MOOCs – ESP Help for Your Classroom“.

Rhonda Petree, Fulbrighti stipendiaat, inglise keele õppejõud USA-st, 2018/2019. õa Narva kolledži õppejõud. Teema „Taking our students to the next level: Strategies for teaching multilevel classes“.

 

ÜLESKUTSE ESP ÕPETAJATELE:

2. märtsi kavva on oodatud lühiettekanded, milles tutvustate kolleegidele oma meetodeid ja materjale rubriigis „MY BEST PRACTICES“. Info saata aadressil erika.puusemp@gmail.com.

Eesti inglise keele õpetajate seltsi suveseminar toimub Tartu ülikooli Pärnu kolledžis (Ringi t 35, Pärnu) 22. ja 23. augustil.

Seminar algab 22. augustil kell 11 ja lõpeb 23. augustil vahemikus kl 16–17.

Osalustasu (mis katab kohvipausid ja kerged eined, valitud paljundusmaterjalid ning osalustõendi) on

  • varajastele registreerujatele (registreerumisel enne 20. juunit). EATE liikmetele 40 eurot, mitteliikmetele 50 eurot;
  • hilistele registreerujatele (registreerumisel vahemikus 20. juuni – 11. august). EATE liikmetele 50 eurot, mitteliikmetele 60 eurot.

Registreerumine veebilingi kaudu, mis asub EATE kodulehel (www.eate.ee) alates 1. veebruarist 2019.

Soovitame kõigil registreeruda nii kiiresti kui võimalik ja eelistame, et ühest asutusest osalejad registreeruksid samal nädalal.

NB! Seminari jooksul valitakse ka EATE komitee järgmiseks kaheks aastaks. Kandideerida soovijad peaksid kirjutama Erika Puusempile erika.puusemp@gmail.com.

OPEN! tellitakse registreerunute arvu järgi. Kui kavatsete ka kolleegide koopiad neile kohale toimetada, andke sellest palun registreerudes teada.

Kui olete osaluse eest tasunud, aga ei saa seminaril osaleda, makstakse 50% summast tagasi juhul, kui olete Merit Harjule (meritharjule@gmail.com) enne 7. augustit 2019 sellest teada andnud.

Esialgne programm avaldatakse kodulehel (www.eate.ee) juunis ja seda värskendatakse regulaarselt.

Osalejate nimekiri suletakse 11. augustil ning toit tellitakse ja materjalid ja osalustõendid valmistatakse registreerunute ja arve tasunute arvu järgi.

Palun jagage seda informatsiooni kolleegide ja sõpradega. Tulge ja osalege!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!