Viljandi täitub taas tudengiteatriga

20. jaan. 2019 - Kommenteeri artiklit

TÜ Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased korraldavad Viljandis 15.‒17. veebruarini 17. korda tudengite teatripäevi. Mängupaikadeks on kultuuriakadeemia must saal ning Rüki ait. Üles astub üheksa tudengite harrastusteatritruppi nii Eestist, Lätist, Leedust kui ka Soomest.

Piletiraha etenduste külastajatelt ei küsita, küll aga tuleb kolme euro eest soetada pääse festivali klubile, mis toimub laupäeval, 16. veebruaril VLND Villas.

Traditsiooniliselt annavad harrastajatele tagasisidet etenduskunstide valdkonnast tuntud žürii ehk Kolm Tarka. Esimese targana on sel aastal välja kuulutatud näitleja ja lavastaja Elina Purde.

Tudengite teatripäevad on tudengitest koosnevatele harrastusteatritele suunatud festival, mis esmakordselt toimus 2003. aastal, ning sellest alates on Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased seda korraldanud iga aasta veebruaris.

Festivali toetavad Viljandi linn, Eesti kultuurkapital, hasartmängumaksu nõukogu, Eesti harrastusteatrite liit ja Viljandi noortevolikogu.

Rohkem infot festivali kohta leiab Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!