Ülikool avab uksed – otseselt ja kaudselt!

6. veebr. 2019 Tallinna Ülikool - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikooli avatud uste päev 19. veebruaril on seekord teistsugune – kuigi Narva maanteel asuva linnaku uksed on avatud kõigile, tehakse nende tarvis, kes kohale tulla ei saa, bakalaureuse- ja magistriõppe infotundidest ülekanne aadressil  www.facebook.com/tallinna.ylikool.

Uutmoodi on korraldatud ka linnakutuurid. Kui varem tehti kõikidele ühesugune tutvumisring, siis nüüd lähtutakse instituudist, kus tulevane tudeng soovib õppima asuda, ja näidatakse paiku, kuhu niisama ei satuta.

Ülejäänu on sarnane varasemate aastatega, kus ülikooli on korraga kogunenud 700‒800 õppimishuvilist. Kell 10 algab ülikoolilinnaku Astra foorumis erialade mess, kus nõu annavad õppejõud ning üliõpilassaadikud, samal ajal toimub bakalaureuseõppe infotund. Kell 11.15 algavad bakalaureuse õppekavade tutvustused, millele järgnevad instituutide linnakutuurid. Mess lõpeb kell 15 algava ansambli Sibyl Vane kontserdiga.

Tallinna ülikool avab 2019. aasta vastuvõtuks üle saja õppekava ja võtab õppima rohkem kui 2000 uut üliõpilast. Dokumentide vastuvõtt algab tänavu 20. juunil.

Ülikooli jaoks on 2019. aasta väga eriline. Nimelt tähistatakse järjepideva õpetajahariduse 100. aastapäeva Tallinnas. Ehitustööde plaanipärasel kulgemisel avatakse ka uus õppehoone, kuhu tulevad pallimängude saal ja jõusaal, tantsusaalid ning black box, muusikaklass ja helistuudio ning veel hulk ruume. Riigikogu menetluses on aga Tallinna ülikooli seadus, selle teine lugemine on kavas 13. veebruaril.

Täpsemalt www.tlu.ee/avatuduksed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!