NATO 70 / Eesti 15

22. märts 2019 Sander Sipelgas NATO70 / Eesti15 ürituse meediasuhtluse projektijuht - Kommenteeri artiklit

29. märtsil tähistatakse Kalevi spordihallis Eesti NATO-ga liitumise 15. ja NATO asutamise 70. aastapäeva.

Eesti NATO ühing viib Eesti NATO-ga liitumise aastapäeva puhul läbi rahvusvahelise tudengite konverentsi, NATO Baltikumi ekspertide ümarlaua ja esitleb bukletti „70 aastat muutumatuna püsinud Washingtoni leping“. Lisaks korraldab ühing koostöös NATO peakorteri, Eesti välis-, kaitse- ning haridus- ja teadusministeeriumiga avaliku tähistamise, kus naiskodukaitse vabatahtlikud müüvad sinilillemärke, millega toetatakse Eesti kaitseväe ja kaitseliidu veterane.

29. märtsil peavad Kalevi spordihallis päeva avakõned NATO esindaja, kaitseliidu peastaabi ülem ning välisminister. Päeva jooksul saab tutvuda näituse alaga, kaasa elada vigastatud veteranide võrkpallivõistlusele ja kuulata poliitilist debatti teemal „Miks on minul NATO-t vaja?“. Kohapeal saab uudistada Eestis viibivate liitlasvägede rasketehnikat.

24. aprillil korraldab Eesti NATO ühing haridustöötajatele seminari Narvas. Juba jaanuaris korraldas ühing konkursi, kus õpilased mõtlesid välja NATO-teemalisi videoid.

Eesti NATO ühingusse kuulub pea 300 inimest eri elualadelt. Ühingu eesmärk on tihendada kodaniku sidet riigiga, toetada rahva kaitsetahet ning tugevdada riigi suveräänsust. Kohtumiseni 29. märtsil Kalevi spordihallis!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!