Hullu Teadlase sünnipäevapeoga avab Tartu ülikooli muuseum suvehooaja

27. apr. 2019 - Kommenteeri artiklit


1. mail kella 12–15 toimub laste seas armastatud Hullu Teadlase sünnipäevapidu „Helisev maailm“.

Tänavune pidu on pühendatud laulupeoaastale ja seepärast uuritakse igasuguseid helisid. Peole tulevad vahvad külalised, tegevust pakub Hull Teadlane koos oma assistentidega ja avastamist on nii muuseumi näitustel kui ka toomkiriku platvormidel.

Peol osaleb fantaasiamuusik Silver Sepp, kes tutvustab lastele oma pööraseid muusikainstrumente. Kohal on suur papagoi aara, kes toob kaasa jutud põnevate lindude kohta.

Hull Teadlane teeb vahvaid heliteemalisi katseid ja tutvustab lastele oma lemmikpaiku muuseumi majas. Tema assistendid meisterdavad koos lastega tamburiini ja kõrrepilli ning nende töökojas valmivad ägedad õhupalliloomad.

Huvilistele on avatud ülikooli varakambri uus näitus ja muidugi on palju avastamist Hullu Teadlase kabinetis. Muuseumi maja ja toomkiriku vaateplatvormid on külastajatele avatud kogu päeva, kell 10–18.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!