Hea enesetunne ja eduelamus looduslikust spordisaalist

5. apr. 2019 Triin Vokk MTÜ õpituba / Muhu seikluspark - Kommenteeri artiklit
Lapsed ja turnimine käivad kokku. Usaldage lapsi, andke neile võimalus õppida ja oma võimeid kogeda!
Foto: Anzelika Toll

Tule osa saama armsa Muhumaa imelises looduses asuvast spordisaalist! Preemiaks kõigile superenesetunne ja eduelamus.

Muhu seikluspargis leiab tegevust igaüks. Tule ja pane end kõrgustes proovile või naudi lihtsalt loodust. Ronima tulles varu kolm-neli tundi aega, et jõuaksid proovida kõike meelepärast. Rajad on kavandatud nii, et tegevust leiab nii ronimisega alles tutvust tegev seikleja kui ka kogenud ronija. Igaüks saab valida raja, mis on sel korral tema jaoks sobivaim. Hea on see, et radu saab läbida korduvalt.

Seiklejad on öelnud, et Muhu seikluspargi rajad on ühed huvitavamad, sest annavad hea füüsilise koormuse. Meie raskemad rajad kuuluvad kindlasti Eesti väljakutsuvamate radade hulka.

Oleme veendunud, et lapsed ja turnimine käivad kokku. Usaldage lapsi, andke neile võimalus õppida ja oma võimeid kogeda. See on turvaline võimalus harjutada tegutsema kõrgustes, arendada motoorikat ja parandada tasakaalu. Kogenud instruktori juhendamisel ja kaaslaste toel on ka hirme lihtsam ületada. Tulemust kroonib eduelamus, mis kasvatab enesekindlust ja teadmist, et kõik on võimalik.

Ka õpetajatele soovitame võtta see aeg ja tulla turnima. Te ei kahetse! Kindel on see, et ronimine annab enesekindlust, parandab füüsilist vormi, arendab motoorikat ja keskendumisvõimet. Koos turnides arendate oma koostööoskusi ning lapsed õpivad üksteist toetama.

Lisaks kõrgseiklustele saab meie juures proovida kastironimist või minna uitama Nõukogude sõjaväebaasi radadele. Juba 2019. aasta kevadsuvel avame Leaderi meetme toel loodusõpperaja, kus lisaks looduse nautimisele on võimalik uurida militaarpärandit ning saada teadmisi alale omaste taime-, linnu- ja putukaliikide kohta.

Õpime ümbritsevat imekaunist loodust tundma, hoidma ja sellega koos kulgema.

  • Tutvu meie kodulehel muhuseikleja.ee eripakkumisega lastegruppidele või küsi pakkumist info@muhuseikleja.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!