Mine metsa, puu otsa – klassireis seiklusparki paneb silmad särama!

5. apr. 2019 Merilin Vikkisk - Kommenteeri artiklit
Õhusõit on ajavõit. Kõik seiklusrajad lõppevad pika laskumisega maapinnale Foto: Nõmme seikluspark

Nõmme, Pirita ja Valgeranna seikluspark ootavad 1.–12. klassi õpilasi ja lasteaialapsi.

Meeldejäävat klassireisi või lasteaia lõpupidu planeerides tekib hulk küsimusi. Milline sihtkoht valida? Mis tegevused võtta? Millise rahasummaga peaks arvestama? Jne jne.

Levinud valik on veeta lõbus, sportlik ja emotsioonidega täidetud päev seikluspargis. Eestis on umbes 15 seiklusparki, kusjuures igaüks neist on eriline. Tallinna suuremad pargid asuvad Nõmmel ja Pirital ning suvepealinna Pärnu suurim park Valgerannas.

Kevadise koolikampaaniaga maksab pilet õpilasele 9 eurot ning õpetaja seikleb tasuta! Lastepargi pileti hind on 4 eurot ning sinna ootame 2–7-aastasi mudilasi.

Valgeranna seikluspark asub Pärnust 9 km kaugusel mereäärses metsatukas. Pargis on kuus kõrgusastet lihtsast keeruliseni, pea sada seiklusmängu ning kuus pikka õhusõitu. Uutel radadel saab ämblikmehe kombel mööda posti ronida, puu otsas jalgrattaga sõita ja lainelaual surfata. Närvikõdi armastajaid ootab vabalangemise hüpe! Lisategevustest saab valida aardejahi ja discgolf’i vahel.

Nõmme seikluspark paikneb Tallinna roheluses Nõmmel. Igas vanuses huvilisi ootavad kaks lasteparki ja kaheksa kõrgrada, sealhulgas kiirusrada. Lisaks maastikumäng, batuudid ja seiklusmängud.

Pirita seikluspark on Tallinna kauneima vaatega park Pirita rannal. Kaheksa kõrgrada asuvad kuuel tasandil ning on võitnud külastajate südamed. Pirita on üks parema veebitagasisidega seiklusradasid Eestis.

Rajainfo. Eelnev seikluspargi kogemus ei ole vajalik. Kohapeal võtab õpilased vastu kogenud instruktor, kes viib läbi ohutusinstruktaaži. Lasteaialapsi ootame lasteparki, algklassiõpilastel soovitame läbida rajad 1–3 ning suuremad seiklejad pääsevad kõikidele radadele.

Piknik. Kõikides seiklusparkides on hubane varikatusega grilliplats, kuhu on võimalik tellida ka toitlustus.

Koolikampaania täpsed tingimused leiab meie kodulehtedelt. Võta meiega ühendust, et oma klassile või rühmale sobiv aeg broneerida!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!