Väljasõit või ekskursioon? Telli buss Go Busist!

5. apr. 2019 - Kommenteeri artiklit

Go Busi hoolde on lasterühmade transportimise usaldanud paljud koolid ja lasteaiad üle Eesti. Pakume nüüdisaegseid ja keskkonnasäästlikke 11–50-kohalisi busse, milles ka pikk sõit on mugav puhkus. Meie bussid on alati parimas tehnilises korras ja kaasaegse turvavarustusega (kõigis bussides on turvavööd), nii et kõik meie reisijad võivad tunda end kindlalt. Kogenud ja sõbralikud bussijuhid viivad õigeks ajaks ja turvaliselt kohale ka kõige väiksemad reisihuvilised.

Go Bus eristub teistest vedajatest vedude ulatuse, ühtse tööstiili ja kõrge teeninduskvaliteedi poolest. Omame busse eri regioonides, kaasa arvatud saartel. Lisaks on meil laialdane koostööpartnerite võrgustik, et pakkuda transporti ka seal, kus meil omal bussibaas puudub. Kõigis meie tellimusveo bussides on Wifi. Meie bussijuhid on suurte kogemustega väga head teenindajad.

Go Bus pakub tellimusvedusid nii Eesti-siseselt kui ka Euroopas, Skandinaavias, Balti riikides, Venemaal jne. Igale tellimusele leiame sobiva lahenduse. Meie jaoks on oluline saavutada madalate kulude juures ohutus ja paindlikkus. Kui buss on juba tellitud, kuid enne sõitu midagi muutub – olgu siis kuupäev, reisijate arv, sihtkoht või vahepeatused –, saame muuta bussi suurust ja marsruuti vastavalt tellija vajadustele.

  • Küsi pakkumist ja telli buss 631 0011, tellimine@gobus.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!