Tasuta konverents: Narvas saab noorsootöö oleviku ja tuleviku üle arutleda ühes rahvusvaheliste spetsialistidega

12. sept. 2019 Stina Pley - Kommenteeri artiklit


20. septembril toimub Tartu ülikooli Narva kolledžis konverents, millega võetakse kokku kaheaastane rahvusvaheline projekt „Noorsootöö haridus ja koolitus“. Konverentsil annavad noorsootöötajate õpetamisest eri riikides ülevaate eksperdid Austraaliast, Suurbritanniast ja Soomest. Samuti esitletakse projekti raames valminud esimest rahvusvahelist raamatut noorsootöö õpetamisest.

Eestisse kogunevad maailma tipptegijad noorsootöö valdkonnast, kellega on võimalik konverentsi jooksul ka kogemusi vahetada. Üles astuvad prof Tim Corney (Victoria University Melbourne), Michael A. S Gilsenan (Newman University Birmingham) ja Sari Höylä (HUMAK – University of Applied Sciences Finland).

Nii projekti kui konverentsi eesmärk on tõsta üliõpilaste, õppejõudude, poliitikute ja noortevaldkonna ekspertide teadlikkust noorsootööst ning pakkuda võimalust kaasa rääkida. 

Konverents „Noorsootöö haridus ja koolitus“ on kõigile tasuta ning osalema on oodatud kõik valdkonnast huvitatud.

Konverentsi kavaga saab tutvuda siin.

Registreerimine konverentsile on avatud 13. septembrini siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!