Kammermuusika 30% soodsamalt!

24. sept. 2019 Eesti Interpreetide Liit - Kommenteeri artiklit
Tšellist Marcel Johannes Kits. Foto: David Ausserhofer
Pianist Auli Lonks.
Foto: Mait Jüriado

1.–6. oktoobrini on Eesti interpreetide liidu uue hooaja kontserdipileteid võimalik osta tavahinnast 30% soodsamalt.

Eesti interpretatsioonikunst on heal järjel ning meie pillimängijate, lauljate ja dirigentide tase erakordselt kõrge. „Suurt rõõmu valmistab meie noorte interpreetide põlvkond, kelle kunstilised ja professionaalsed püüdlused on toonud edu nii Eesti kui ka maailma kontserdilavadel, samuti rahvusvahelistel konkurssidel,“ sõnab Eesti interpreetide liidu juhatuse esimees Ivari Ilja. „Algaval kontserdihooajal soovime tutvustada kuulajatele Eesti interpreetide liidu mitmekesist liikmeskonda, kuhu kuuluvad eranditult eesti muusika silmapaistvad interpreedid.“

Hooajal 2019/2020 on interpreetide liidu kontserte võimalik nautida üle Eesti: Tallinnas Mustpeade majas, Kadrioru kunstimuuseumis, Niguliste muuseumis, teaduste akadeemia saalis, aga ka väiksemates Eestimaa paikades. Nii jõuavad järgmiste kuude jooksul kontserdid näiteks Põlvasse, Jõhvi, Viljandisse, Tartusse, Pärnusse ja mitmele poole mujale Eestisse.

Uuel hooajal astub lavalaudadele 63 interpreeti 17 erialalt ning kõlab muusika barokist tänapäevani. Teiste seas astuvad üles Silvia Ilves, Heigo Rosin, Theodor Sink, kaksikud Katarina Maria Kits ja Marcel Johannes Kits, Auli Lonks, ansambel Una Corda, Tallinna kitarrikvartett ning paljud teised.

1998. aastast tegutseva, professionaalseid eesti muusikuid ühendava Eesti interpreetide liidu liikmeskonda kuulub ligi 350 interpreeti. Liidust on kujunenud Eesti üks olulisemaid kammermuusika kontsertide korraldajaid, mis aktiivse tegevuse kaudu pakub oma liikmetele loomingulisi väljundeid.

Sooduspiletid 1.–6. oktoobrini saadaval Piletilevis ja Piletimaailmas!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!