“Minu lugu“ ootab koole avama uksi ettevõtjatele ja tippjuhtidele

17. sept. 2019 Eesti Tööandjate Keskliit - Kommenteeri artiklit

Juba viiendat aastat suunduvad ettevõtlusnädalal, 7.–11. oktoobrini ettevõtjad ja tippjuhid koolidesse jagama õpilastega oma lugu.

Eesti ühiskond vajab rohkem ettevõtlusega tegelevaid inimesi. „Minu loo“ algatusega tahame inspireerida peatseid koolilõpetajaid ühe ettevõtja isikliku loo kaudu märkama ettevõtlikkust ja olema ise ettevõtlik. Seetõttu kutsusimegi oma mõttega kaasa hulga edukaid ettevõtjaid ja tippjuhte, kes räägivad ühe koolitunni jooksul noortele, kuidas neist said ettevõtjad või juhid ja millised on olnud nende olulisemad õppetunnid sellel teel.

Eelmisel aastal andsid 104 ettevõtjat ja juhti ühe koolitunni 97 koolis üle Eesti, rääkides olulisematest õppetundidest ja väljakutsetes oma karjääris. Sel aastal on registreerunud rekordiliselt üle 120 ettevõtja, kes soovivad minna koolidesse 9.–12. klassi ja kutsekooliõpilastele oma lugu rääkima. Nüüd ootame koole endast märku andma, et võõrustada kõiki inspireerivaid tippjuhte.
Koolid, kes on valmis pakkuma oma õpilastele ühte külalistundi särasilmse ettevõtjaga, saavad lisainformatsiooni aadressilt www.mystory.ee.

Algatust „Minu lugu“ veavad Eesti tööandjate keskliit, SA Kredex, ettevõtluse arendamise sihtasutus, Tuleviku Kool, advokaadibüroo Hedman Partners ja teenusmajanduse koda.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!