Müstiline jõululugu Tallinna südames

20. sept. 2019 Ajateater - Kommenteeri artiklit
Nikolause osas Tarvo Krall. Foto: Mats Õun

Mis on südatalvel kõige toredam asi? Eks ikka kuldne ja lõhnav apelsin. Paarsada aastat tagasi ei saanud Tallinna vaestekooli poiss Peeter apelsinist unistadagi. Rikka kaupmehepere tütreke Jette pidi aga korsetti kandma ja kogu aeg korralik olema. Ainult siis tuli talle külla kingitooja Nikolaus.

Aga mis siis, kui linnavaht süüdistab Nikolaust hoopis varguses? Ja kui tõeline varas peidab end Jette voodi alla ja hakkab tema apelsine varastama? Miks keegi üldse varastab ja mida peaks vargaga tegema?

Hoogne lauludega krimilugu „Nikolaus ja apelsinid“ sobib nii algklassilastele kui ka nende vanematele õdedele-vendadele ning saali on lubatud ka nende vanemad. Muidugi kui nad on head!

Kirjutanud Loone Ots ja lavastanud Anne Velt. Laulude looja Ago Niglas.

Mängivad Liis Haab, Katrin Valkna, Tarvo Krall, Jaanus Nuutre, Maarja Ann Ormisson.

Etendused toimuvad 5.–13. detsembrini koolipäevadel kell 10 ja 12 ning laupäeval kell 12 ja 14 Tallinna südames asuva Hopneri maja diele’s (Raekoja plats 18)

Kohe kõrval asuval Raekoja platsil on samal ajal uhke Tallinna jõulukuusk ja avatud jõuluturg. Kuigi kaugel ei ole ka Harju tänava uisuplats. See on parim koht Tallinnas jõulude nautimiseks.

Piletite tellimine katrin.valkna@hopnerimaja.eu,  tel 502 9260. Koolidele grupitellimustel soodustused.Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!