Theatrumi lavastused 2019. a sügishooajal

20. sept. 2019 www.theatrum.ee - Kommenteeri artiklit
Stseen lavastusest „Üksi ja Esmeralda“. Foto: Aurelia Minev 

„See laps“. Uuslavastus. Autor Joël Pommerat, lavastaja Maria Peterson, kunstnik Lilja Blumenfeld. Osades Rea Lest, Indrek Sammul, Liina Olmaru, Anneli Tuulik, Helvin Kaljula, Tarmo Song, Kristjan Üksküla kulvõi Risto Vaidla, Leonhard Sass Taalmaa, Rauno Jonas Küngas, Leene Vugts või Sesame Feenstra.

„Talvevalgus“. Autor Ingmar Bergman, lavastaja Andri Luup, kunstnik Pille Jänes.

„Üksi ja Esmeralda“. Autor Martina Montelius, lavastaja Maria Peterson, kunstnik Nele Sooväli. Koolide ühiskülastustele mõeldes on etendused kolmel päeval novembris kell 13.

„Linn“. Autor Jevgeni Griškovets, lavastaja Lembit Peterson, kunstnik Andri Luup.

„Suur maailmateater“. Autor Calderón, lavastaja Lembit Peterson, kunstnik Lilja Blumenfeld.

„Misantroop“. Autor Molière, lavastaja Lembit Peterson, kostüümikunstnik Laura Pählapuu.

„Joobnud“. Autor Ivan Võrõpajev, lavastaja Lembit Peterson, kunstnik Lilja Blumenfeld.Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!