Alanud on registreerimine moodsa õppimise festivali iduEDU töötubadesse

4. okt. 2019 Tallinna Haridusamet - 1 Kommentaar

Sügisvaheaja reedel, 25. oktoobril on kõik huvilised üle Eesti oodatud Tallinna kesklinna hariduskvartalisse moodsa õppimise festivalile iduEDU. Registreerimine töötubadesse on juba alanud.

Päeva esimene pool (kl 11‒13.30) on sisustatud eeskätt haridusasutuse juhtidele ja õpetajatele mõeldes, teine pool (13.30‒16) on suunatud ka lastele, noortele ning lapsevanematele.

Kesklinna hariduskvartalis – Tallinna reaalkoolis, Tallinna inglise kolledžis ja Tallinna keskraamatukogus (Estonia pst 6, 8 ja 10), Tallinna Kesklinna põhikoolis (Pärnu mnt 11) ning nende vahelisel õuealal – pakutakse rikkalikus valikus töötubasid. Neid viivad läbi Tallinna koolid ja lasteaiad, kellel on jagada häid ideid huvitavaks õppimiseks, samuti eKool, HITSA ja Startup Estonia. Oma panuse annavad ka õpilasfirmad, kes tutvustavad oma tooteid ja innustavad olema ettevõtlik. Keskraamatukogus keskendutakse täiskasvanuharidusele ja elukestvale õppimisele.

Festivali näitusealal tutvustavad firmad uudseid võimalusi, mida õpetamisel-õppimisel võiks kasutada. Kogu päeva kestval huvirallil saab koguda rallipunkte ning osaleda auhinnaloosis. Haaravaid tegevusi pakub seal kümme Tallinna huvikooli. Tallinna Tondiraba huvikool on lubanud kohale tuua isegi ralliautod.

Rohkem infot leiab festivali kodulehelt www.iduedu.ee, kus saab ka töötubadesse registreeruda.

Festivali korraldavad Tallinna haridusamet,  HITSA, Tallinna ülikool, eKool, Tallinna reaalkool, Tallinna inglise kolledž, Tallinna Kesklinna põhikool, Tallinna keskraamatukogu, Junior Achievement Eesti, Startup Estonia ja In Nomine.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Alanud on registreerimine moodsa õppimise festivali iduEDU töötubadesse”

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!