Eesti välispoliitika seminar ühiskonnaõpetuse õpetajatele

23. okt. 2019 - Kommenteeri artiklit

Jaan Tõnissoni Instituudi kodanikuhariduse keskus korraldab reedel, 8. novembril kella 13–16 koostöös riigikoguga seminari, millel pakutakse ühiskonnaõpetuse õpetajatele ajakohast teavet Eesti välispoliitikast.

Toimuvad kohtumised Euroopa Liidu asjade komisjoni ja väliskomisjoni juhtkonnaga. Lisaks on riigikogu kantseleil valminud ühiskonnaõpetuse aine jaoks programm, mida õpetajatele tutvustatakse.

Kohtumisel on kohvipaus. Osavõtt on osalejatele tasuta.

Soovijatel palun registreeruda hiljemalt 31. oktoobriks e-aadressil sulev@jti.ee või internetis https://yhiskonnaopetajad.wordpress.com/mis-teoksil/

Täiendav teave 55514332.

Riigikokku sissepääsuks tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!