HITSA ja ITL kuulutavad välja konkursi Ustus Aguri stipendiumile

3. okt. 2019 HITSA - Kommenteeri artiklit

Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit ning Hariduse Infotehnoloogia SA kuulutavad välja konkursi ITL-i Ustus Aguri nimelisele stipendiumile. Doktoriõppe tudengitele mõeldud stipendiumi suurus on 2000 eurot.

„Eesti teadlaskonna järelkasvu tuleb pidevalt investeerida, sest ilma teadus- ja arendustegevuseta ei sünni innovatsiooni,“ selgitab ITL-i juhatuse liige Ivo Lasn. „Infoühiskonna teerajaja Ustus Aguri nimeline stipendium on üks meie võimalusi tunnustada noori info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonda panustamise eest.“

ITL-i Ustus Aguri stipendium on ette nähtud ühe andeka avalik-õigusliku ülikooli doktorandi õpingute toetamiseks, kelle doktoritöö teema on seotud IKT valdkonnaga või käsitleb laiemalt IKT kasutamist teises valdkonnas. Üks kriteeriume, mille alusel stipendiaat välja valitakse, on doktoritöö teema oodatav mõju Eesti ühiskonna arengule.

Stipendiumitaotluste esitamise tähtaeg on 31. oktoober. 

Lisainfo HITSA kodulehelKirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!