Tunnustati loodus- ja täppisteaduse valdkonna parimaid

20. nov. 2019 Eesti Teadushuvihariduse Liit - Kommenteeri artiklit

Tänasel teaduskommunikatsiooni konverentsil „Eesti teab? Eesti Teab!“ tunnustasid Eesti teadushuvihariduse liit (TEAHU) koos partneritega loodus- ja täppisteadushariduse ja -tegevuse (LTT) silmapaistvamaid inimesi ja algatusi.

Tunnustus anti viies kategoorias

  • LTT uus tulija – Pernova hariduskeskuse LTT-suuna õpetaja Evelin Nigula;
  • LTT aasta täht – Tartu Veeriku kooli keemiaõpetaja Joana Jõgela;
  • LTT väärt praktika – Kadrina keskkooli inseneriõpe;
  • LTT huvihariduse sõber – Eesti teadusagentuuri teaduse populariseerija Katrin Saart;
  • LTT pärl – Tallinna Pae gümnaasiumi ja Linnamäe vene lütseumi tööõpetuse õpetaja ning huviringide juht Vjatšeslav Stepanov.

„Huviringide juhendajad ja ringide korraldajad vajavad hästi tehtud töö eest avalikku ja pidulikku tunnustamist. Kõik tunnustuse saajad teevad suure südame ja innustusega oma tööd ning nende tänamine ja tunnustamine on oluline nii meile kui ka kogu LTT-hariduse valdkonnas,“ sõnas liidu esimees Heilo Altin.

Tunnustuse saajatele anti konverentsil üle aukiri koos preemia ning Roland Landingu loodud metallist roosidega.

Hindamiskomisjoni kuulusid Eesti teadushuvihariduse liidu liikmed.

Sel aastal nomineeriti tunnustustele 20 inimest üle Eesti. Preemiafond on kokku 1900 eurot.

Sel aastal juba teist korda toimunud tunnustamise eesmärk on hinnata ja toetada tunnustusega inimesi või asutusi, kes on panustanud LTT-valdkonna arengu jätkusuutlikkusse ja LTT-haridusega seotud tegevusse.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!