Üle-eestiline töövarjupäev tuleb taas

12. nov. 2019 Tagasi Kooli - 1 Kommentaar

Töövarjupäev tuleb taas ning toimub juba kahekümne kolmandat korda. Eelkõige pakub see 7.‒12. klassi õpilastele võimaluse tutvuda neile meelepäraste ametite ja tööandjatega. Ametlik töövarjupäev toimub 21. novembril, aga töövarjutamise periood kestab 18.‒22. novembrini.

Sel aastal teevad Junior Achievement Eesti ja Tagasi Kooli koostööd pakkudes platvormi, mille kaudu on registreerimine nii töövarjupäeva varjutajatele (õpilastele) kui varjutatavatele (ametite pidajatele) eriti lihtsaks muutunud. Broneerimise platvorm on hea ka seetõttu, et seda kasutades saavad õpilased parema ülevaate ametitest, kuhu ja kelle juurde on võimalik töövarjuks kandideerida.

Registreerimine läheb peatselt lukku! 

Veel kuni 15. novembrini on Tagasi Kooli broneerimiskeskkond avatud ning nii ametite pidajad kui ka õpilased saavad enda töövarjupäevale registreerida. 

Kutsume kõiki õpetajad oma õpilastele infot jagama, et noored jõuaksid neid huvipakkuva ametiga tutvuma! Õpilasted saavad end kirja panna SIIN.

Töövarjupäeva eestvedaja on Junior Achievement Eesti ning oma õla on toreda päeva õnnestumisele alla pannud Tagasi Kooli.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Üle-eestiline töövarjupäev tuleb taas”

  1. An ütleb:

    Tahaks režissööri tööga tutvuda aga seda vist ei pakuta töövarju raames 🙁

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!