Vene teater esitleb: „Külmunud laulud“

1. nov. 2019 Vene Teater - Kommenteeri artiklit
„Külmunud laulud“ on loodud Arhangelskist pärit muinasjutuvestja ja kunstniku Stepan Pisahhovi samanimelise kogumiku ainetel. Foto: Vene Teatri arhiiv

S. Pisahhov

Etendus lastele suures saalis.

Etenduse kestus 1 tund ja 20 minutit.

  • 20.11.2019 kell 12.00
  • 10.12.2019 kell 11.00
  • 22.12.2019 kell 11.00

NB! Etendustel on tagatud eestikeelne sünkroontõlge kõrvaklappidega. Teater igaühele!

„Külmunud laulud“ on loodud Arhangelskist pärit muinasjutuvestja ja kunstniku Stepan Pisahhovi samanimelise kogumiku ainetel. Lavastuse peategelane on tänapäeva poiss Aljoša, aga tegevuspaik võluküla Uima.

Aljošat kasvatas vanaema, kellele ta oma armastusest hoolimata pidevalt inetusi ütleb. Isegi vanaema palvele osta uueks aastaks kuusk, nähvab Aljoša, et „nii vana inimene, aga ikka veel usub muinasjutte“. Kuid turule läheb ikkagi. Ostnud kuuse, hakkab Aljoša kodu poole astuma … Kuid tõuseb tuul ja viib meie kangelase võlukülasse nimega Uima.

Uima tundub väga tore: imekaunid neiud, virmalised juustes, maitsvad pirukad ja präänikud, kuu ja päike vahetavad kohad ning tähed kukuvad taevast sülle. Võiks elada ja rõõmu tunda. Ainult et Uimast ära minna ei saa. Aljošal tuleb läbida palju katsumusi ja parandada palju vigu, enne kui ta jõuab tagasi koju. Kuid kõige suuremaks takistuseks saavad talle mitte metsaelukad ega verejanulised hundid, vaid kurjad sõnad, mis ta kunagi oma lähedastele vihahoos öelnud on.

Osades Eduard Tee, Aleksandr Okunev, Tatjana Jegoruškina, Tatjana Manevskaja, Julia Zozulja / Karin Lamson, Vladimir Antipp, Anna Markova, Aleksandr Kutšmezov.

Lavastusmeeskond: Irina Kondrashova – lavastaja ja kunstnik, Aleksandr Žedeljov – helilooja, Olga Privis – koreograaf, Anton Andrejuk – valguskunstnik, Jevgenii Vershinin – meediakunstnik.

Pileteid Vene Teatri etendustele on võimalik osta teatri kassas, Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktides ning internetis (piletilevi.ee, piletimaailm.com). Info ja piletite tellimine 611 4962 / kassa@veneteater.ee, Vabaduse väljak 5.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!