Foto kodupaigast võib tuua tuhandeeurose autasu

10. dets. 2019 ERM - Kommenteeri artiklit
Foto: ERM

Osalema on oodatud kõik, kes kodukihelkonda kalliks peavad ja sealset elu jäädvustada soovivad. „Konkursiga loodame kasvatada kogukonnaidentiteeti ja ka nende inimeste teadlikkust oma päritolust, kes elavad linnas, kuid kelle esivanemad puhkavad kodukihelkonna kalmistul,“ rääkis ERM-i peaarhivaar Tiina Tael ja märkis, et konkursile võib esitada digitaalseid fotosid aastatest 2018–2020.

Fotosid saab ERM-i pildisaatjate veebikeskkonda Pildiait üles laadida 1. märtsini 2020, võitjad kuulutatakse välja sama aasta 14. aprillil. Saabunud töödest saab täiendus ERM-i fotokogule, parimatest ülesvõtetest tuleb ka näitus.

Konkursiga „Minu kihelkond“ tähistab Eesti Rahva Muuseum kihelkonnapiiride suurprojekti lõppemist; projekti käigus paigaldati teedele 1230 kihelkonnapiiri silti, mis märgivad 107 kihelkonna piire.

Võistluse koostööpartnerid on EV100, Laulu- ja Tantsupeo SA ning Maaleht.

Täpsemad reeglid ja võimalus esitada pilte: ERM-i Pildiait https://pildiait.erm.ee/voistlused/


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!