Tulge rahvusvahelisele matamängude päevale! 

3. dets. 2019 Timo Timmi 99math kaasasutaja - Kommenteeri artiklit


5. detsembril toimub rahvusvaheline matamängude päev. Tartu Raatuse kool kaasab sellesse 350 õpilast ja võistlus toimub 5. detsembril kella 8.30‒10.20.

Kõigi koolide õpetajad saavad oma õpilasi matamängude päevale registreerida 3. detsembrini veebilehel www.mathgameday.com/et. 5. detsembril saab võistlust jälgida veebilehel www.games.99math.com.

Tartu Raatuse kool haaras võimalusest 99math meeskonnaga koostööd teha ja matamängude päeval osaleda kohe kinni.

„Oleme viimase kümne aasta jooksul teinud mitmeidki asju, mis on olnud oma ajast veidi ees, ja oleme jätkuvalt valmis tegema õpilaste koolipäevad põnevaks. Lähtume põhimõttest, et õppimine ei pea olema igav ja ühekülgne, vaid ikka vaheldust ja lastele rõõmu pakkuv põnev kogemus. Just seda tahame koostöös 99math meeskonnaga meie 100. aastapäeva nädalal õpilastele pakkuda,“ rääkis kooli direktor Toomas Kink.

99mathi veebiplatvorm aitab õpetajatel motiveerida õpilasi teadmisi omandama läbi mängu. Mängukeskkonnas on võimalik valida eri ülesannete vahel ning seeläbi võistelda terve klassi või kooliga, et selgitada välja parimad arvutajad.

Võistlust toetab Telia Eesti, kelle üks eesmärk on tehnoloogiahariduse populariseerimine noorte seas.

2019. aasta kevadel osales rahvusvahelisel matemaatikavõistlusel 14 000 õpilast. Sel talvel ühendab 99math jõud partneritega Euroopas ja USA-s, et korraldada rekordiline rahvusvaheline võrguturniir. „Loodame korraldada järgmisel aastal võistlusmängu, kus osaleb reaalajas 100 000 õpilast erinevatest riikidest üle maailma,“ on mängu looja Timo Timmi lootusrikas.

99math kohta leiab lisainfot leida mängu kodulehel www.99math.com.Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!