Koolivaheaja tehnotrennilaager pakub tehnoloogiakatseid ja kehalist pingutust

29. jaan. 2020 Tallinna Tehnikaülikool - Kommenteeri artiklit

3.‒6. klassi lapsed saavad oma talvist koolivaheaega sisustada põnevalt ja sportlikult. TalTech Mektory korraldab tehnotrennilaagrit, kus saab teha tehnoloogiakatseid, samas tunda rõõmu ka füüsilisest pingutusest.

Laagris saavad noored tutvuda uute inimestega, arendada uusi oskusi ja treenida keha. TalTechi lektorite ja tudengite juhendamisel õpitakse programmeerimist, eksperimenteeritakse katsetega ja pannakse proovile robotid. Näiteks proovitakse kätt animatsiooni loomises ja tehakse tutvust puidutehnoloogiaga.

Lisaks tehnoloogiakatsetele saab laagris kogenud treeneri käe all õpilased igal päeval tunda rõõmu füüsilistest pingutustest ja liikumisest.

Tehnotrennilaager on 25.–28. veebruarini TalTech Mektorys (Raja 15, Tallinn).

Laagri programmiga saab lähemalt tutvuda Mektory kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!