Kutsume lasteaialapsi osalema joonistusnäitusel „Minu lemmikraamatu tegelane“

4. veebr. 2020 Viivi Rae ja Merle Münti korraldajad, Tartu Maarjamõisa lasteaia õpetajad - Kommenteeri artiklit

Kutsume lasteaialapsi koos vanemate ja õpetajatega üle Eesti osalema omaloomingunäitusel „Minu lemmikraamatu tegelane“.

Näitusele ootame joonistusi, kleepe- või mõnes muus tehnikas tehtud kunstitöid oma lemmikraamatust või muinasjututegelasest hiljemalt 2. märtsiks aadressil L. Puusepa 10, 50406 Tartu märgusõnaga „Omalooming“.

Saabunud töödest pannakse kokku näitus, mida saab näha Tartu linnaraamatukogu Tammelinna harukogus Suur-Kaar 56 alates 10. märtsist.
Töö alla paremasse nurka palume panna sildi järgmiste andmetega: lapse nimi ja vanus, lasteaia nimi, juhendaja nimi.

Õpetajad, kes lapsi juhendavad, saavad osavõtu kohta tõendi.
Helgeid mõtteid ja lennukat pintslit!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!