Tulekul loovusteemaline seminar

25. veebr. 2020 MTÜ Eesti Talendikeskus - Kommenteeri artiklit

Olete väga oodatud 3. märtsil kl 17‒19 Tallinna ülikooli Terra maja (Narva mnt 25) auditooriumis 223 toimuvale MTÜ Eesti Talendikeskuse loovuseteemalisele seminarile.

Loovuse vajalikkust tänapäeval on kirjeldatud kolmel tasandil: ühiskonna paremaks muutmine (innovatsioon jms), iga inimese eneseteostus (elada elu, mis sobib isiku sügavaima olemuse ja võimetega) ning loovuse kaudu tähenduse leidmine oma minevikule, olevikule ja tulevikule. Loovus on meie kõigi loomulik eneseväljendus. Seminari eesmärk on aidata mõtestada loovuse tähendust, et meie loovad võimed ja isikupärased anded saaksid avalduda ning innustada meid ka oma kaaslaste või õpilaste loovust avastama, tundma õppima ning paremini toetama.

Seminar on ajendatud äsja Atlexi kirjastuse väljaandena ilmunud kogumikust „Lapse loovuse hoidmine ja arendamine“ (koostaja TLÜ loovusõpetuse dotsent Eda Heinla), vt https://atlex.ee/est/?page=catalog&sec=1&sub=27&act=689

Seminari kava

17 Kogunemine ja tervituskohv

17.15 Loovuse lätted. PhD Viire Sepp

17.35 Mida on vaja lapse loovuse hoidmiseks? PhD Eda Heinla

18 Kogumiku „Lapse loovuse hoidmine ja toetamine“ esitlus (koostaja Eda Heinla ja kaasautorid) 

Kogumikku on kohapeal võimalik soetada kirjastuse hinnaga.

Kutset võib lahkesti ka levitada. Seminarile on oodatud lapsevanemad, alus-, üld-, huvi- ja kutsehariduses töötavad pedagoogid jt spetsialistid, tudengid jt huvilised. Info ka näoseinal @eestitalendid ja http://www.talendikeskus.ee/index.php/uritused/

Seminar on TASUTA.

Täname, kui teatate osalemisest  hiljemalt 1. märtsiks juuresoleval lingil https://forms.gle/byW94abfRvkKcWuy5


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!