Värskeid uudiseid karjääriteenustest välismaal

14. veebr. 2020 - Kommenteeri artiklit

OECD värske uuringu Dream jobs? / Unistuste töö? tulemused kirjeldavad, kui hästi on õpilased tegelikult valmis töömaailma sisenema, millised on nende karjääriootused ja kuidas see maailma majandust mõjutab.

https://www.oecd.org/education/dream-jobs-teenagers-career-aspirations-and-the-future-of-work.htm?fbclid=IwAR2eIZ_WEyymvlvjGRq51QS73eGJB75QpIiJSmMxEeWAQG6kIS392rc1gbk

Investeerimine karjääriteenustesse / Investing in Career Guidance annab tõenduspõhise vastuse küsimusele, miks on vajadus efektiivsete karjääriteenuste järele suurem kui kunagi varem.

https://www.cedefop.europa.eu/en/publications-and-resources/publications/2227

Euroguidance Insight tutvustab karjäärispetsialistide koolitusvõimalusi Euroopa eri riikides.

https://www.euroguidance.eu/resources/publications/insight-newsletter/insights-autumn-2019

Üleeuroopaline Euroguidance võrgustik keskendub karjääriteenuste kogukonna liikmete kompetentsusele rahvusvahelisel tasandil. Võrgustiku kodulehelt www.euroguidance.eu leiab palju põnevat välismaalt, sh teenuste süsteemide lühikirjeldused, avaldatud trükised, infot rahvusvahelistest üritustest jm uudised.

www.euroguidance.eu

Maximizing potential of career guidance on ülemaailmne karjäärispetsialistide kokkutulek, mis sel aastal toimub 20. ja 22. oktoobril Riias.

www.iaevgconference2020.lv


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!