Viljandis täitub nädalavahetus tudengiteatriga

10. veebr. 2020 Tudengite teatripäevad - Kommenteeri artiklit

Juba sellel reedel algavad Viljandis 18. tudengite teatripäevad, mille raames annavad Eesti ja välismaa tudengitest koosnevad trupid tasuta teatrietendusi. Teatripäevade festival algab reedel, 14. veebruaril ning saab piduliku lõpu pühapäeval, 16. veebruaril. Etendusi antakse nii Viljandi kultuuriakadeemia peahoone black box’is kui ka lähedal asuvas baaris nimega Pööning.

Omaloominguliste etendustega astuvad lavale kolm kodumaist ning kaks välismaist truppi. Kodumaa tudengitest astuvad üles TalTechist pärit trupp T-Teater, improteatritrupp Ruutu10 ning tsirkusestuudio Folie trupp Lost D.

Leedust on tulemas Kinetic Theatre Troupe’i näitlejad ning põhjanaabritest on kohal Helsingi Kellariteatteri näitlejad.

Esinenud truppidele annab tagasisidet kolm Eesti teatrimaailmas tegutsevat inimest ehk Kolm Tarka. Selle aasta žüriis on näitlejad Ringo Ramul, Madis Milling ning dramaturg ja kirjanik Ott Kilusk. Festivalil ei valita välja parimat, küll aga selgitab publikum välja oma lemmiku.

Lisaks etendustele saab festivali teisel päeval enda õhtu sisustada kodumaise kvaliteetse huumoriga. Laupäeval kell 19 baaris Pööning astuvad üles mitmed tuntud Comedy Estonia koomikud, kes esitavad oma kõige värskemat loomingut. Pileteid komöödiaõhtule saab soetada kohapealt.

Rohkem infot leiab festivali lehelt https://www.facebook.com/ttpfestival


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!