Kirjandusel neli nägu!

6. märts 2020 - Kommenteeri artiklit

Ootame Tallinna kirjanduskeskusesse osa saama nelja kirjaniku elust ja loomingust!

Vaade näitusele „Olla laev. Jaan Kross 100“. Foto: Tammsaare muuseum

JAAN KROSSIGA MERELE. Tammsaare muuseumis on avatud eriline ning merehõnguline aastanäitus Jaan Krossist. Iseseisev töö õpilehtedega annab õpilasele vabaduse valida aja, millal muuseumisse tulla, ega eelda õpetaja kaasatulekut.

EDUARD VILDE 155. Vildet võiks tänapäeval näha punaste sokkidega hipsterina, kes oli oma ajast ees. Naisõiguslane, taimetoitlane ja tõeline eurooplane … Kaasaegse mõtteviisiga kirglik Vilde väärib uut avastamist!

Vaade Mati Undi muuseumi. Foto: Siim Lõvi

TUNDLIK MATI UNT. Tango, kassid, Mustamäe … Esialgu veel ainult aprilli lõpuni on võimalik osa saada ainulaadsest Mati Undi muuseumist ja kuulda lähemalt kirjaniku tähtteostest „Sügisball“, „Hüvasti, kollane kass“ jt.

AEGUMATU AARE, KIRJANIK TAMMSAARE. Ajastuhõnguline korter, alati kaasaegne looming!

Vaata programme lähemalt ja broneeri aeg www.kirjanduskeskus.ee/haridusprogrammid või kirjuta mari@kirjanduskeskus.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!