Linnuviktoriin 6.–12. klassidele toimub 6. aprillil

13. märts 2020 Annely Jõgeva Tartu ülikool loodusmuuseumi ja botaanikaaia turundus- ja kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit
Linnuviktoriin aitab selgitada välja Eesti parimad noored linnutundjad. Foto: Maidu Kõoleht

Tartu ülikooli loodusmuuseum kutsub 6.–12. klassi loodushuvilisi õpilasi osalema linnuviktoriinil, et selgitada välja Eesti parimad noored linnutundjad. Linnuviktoriin toimub 6. aprillil 2020 Tartu ülikooli loodusmuuseumis.

Viktoriinil vastavad osalejad küsimustele Eesti lindude kohta. Linde tuleb ära tunda nii välimuse, kirjelduse kui ka häälte järgi. Parimatele noortele linnutundjatele on auhinnad ajakirjalt Eesti Loodus, Eesti ornitoloogiaühingult, Tartu ülikooli loodusmuuseumilt ja botaanikaaialt. Viktoriinile ootame 6.–12. klassi õpilasi kahe- kuni kolmeliikmelistes võistkondades. Igast koolist saab osaleda kuni kaks võistkonda.

Registreerumine on avatud 9. märtsist kuni 213. märtsini või kuni kohti jagub. Osalustasu on 6 eurot inimese kohta, mis sisaldab viktoriinil osalemist, ekskursiooni muuseumis ja sooja lõunasööki. Tutvu osalemistingimustega ja registreeri oma võistkond Tartu ülikooli loodusmuuseumi kodulehel natmuseum.ut.ee.

Enne viktoriini soovitame õpilastel lugeda kirjandust, õppida linnuhääli ja uurida temaatilisi veebilehti. Kirjanduse ja veebimaterjalide loetelu leiate samuti loodusmuuseumi kodulehelt linnuviktoriini leheküljelt.

Lisaks linnuviktoriinile toimuvad päeva raames põnevad ekskursioonid Tartu ülikooli loodusmuuseumis. Ekskursioonid algavad kl 17. Ekskursioonidele saab registreeruda kohapeal.

Linnuviktoriini korraldavad Tartu ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed. Tartu ülikooli loodusmuuseumi linnuviktoriin toimub juba üheksandat korda.

Lisainfo Tartu ülikooli loodusmuuseum, tel 737 6076, loodusmuuseum@ut.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!